Verzenden

Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op werkdagen zal dit nog dezelfde dag of de volgende dag zijn. In het weekend wordt er geen post verstuurd en wordt uw pakket op maandag verstuurd. U kunt uw bestelling dus binnen 1 a 2 dagen verwachten.

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. De kosten hiervan bedragen €3,95 (brievenbus pakket). Dit geldt voor bestelling binnen Nederland. 

Bij de aflevering vraagt de postbode u om te tekenen voor ontvangst, zo weten wij zeker dat u uw bestelling hebt ontvangen. Post NL bezorgt meestal de eerst volgende werkdag. Mocht u niet thuis zijn als uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje voor u achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Mocht het zo zijn dat u weer niet thuis bent, dan wordt de bestelling bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. U krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat u uw bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen. 

De bezorgtijden van PostNL in Nederland zijn als volgt:
Eerste bezorgpoging: ma t/m vr tussen 9:00 en 21:30 en za tussen 9:00 en 16:00 
Tweede bezorgpoging: ma t/m do tussen 9:00 en 21:30

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te laten bezorgen, wij zijn echter niet aansprakelijk voor vertragingen, verlies en beschadigingen door toedoen van PostNL. 

Mocht u een bestelling willen plaatsen die verzonden moet worden buiten Nederland neem dan contact op met ons via info@imitch-laren.nl.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling dan mag u het uiteraard naar ons terug sturen. U ontvangt van ons het aankoopbedrag terug. 

Meld uw retourzending binnen 7 werkdagen na ontvangst door een email te sturen naar retouren@imitch-laren.nl. Hierin vermeldt uw naam, ordernummer, reden van retour en het rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort mag worden. 
U verzend het pakket (ovv uw ordernummer) binnen 5 werkdagen (na melding) naar: 

IMITCH-LAREN.NL
RETOUR + UW ORDERNUMMER 
Klaaskampen 16A 
1251 KP Laren

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. 
Nadat wij uw retour hebben ontvangen sturen wij u een email ter bevestiging en wordt aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening teruggestort. 
Omdat wij ook een (fysieke) winkel hebben in Laren mag u het retourpakket ook afgeven in de winkel als dat voor u handiger is. De retourprocedure blijft echter hetzelfde. 

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor het retourneren van de bij ons bestelde artikelen:

  • Retouren dienen altijd van te voren per email aangemeld te worden om een juiste afhandeling te kunnen garanderen.

  • Artikelen die voor u op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

  • U dient uw retourzending te melden binnen 7 werkdagen na ontvangst.

  • Artikelen dienen binnen 5 werkdagen na akkoord voor retourzending geretourneerd te worden.

  • Artikelen dienen niet gedragen of beschadigd te zijn.

  • Artikelen dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd.

  • Originele labels en verzegelde zakjes mogen niet verwijderd zijn van de artikelen.

  • U bent zelf verantwoordelijk voor het juist (en eventueel verzekerd) retourneren.

  • De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Franco of rembourszendingen ter attentie van Imitch worden nimmer in ontvangst genomen.

Betalen

U kunt bij ons betalen door middel van iDEAL. 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank). Voor meer informatie zie: www.ideal.nl. 
Binnenkort is het ook mogelijk om te betalen met credit card.

Klachten

Mocht u ondanks onze inspanningen toch ergens ontevreden over zijn, neem dan contact met ons op via info@imitch-laren.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk proberen op te lossen. Wij geven u zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie op uw klacht.

© 2016 - 2024 IMITCH Bijoux | Sieraden en accessoires Laren ♥ ♥ ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel